Upeilla juhlilla upeat puitteet

Kurikan Lakkitehtaan uusi toiminta sai arvoisensa avauksen, kun historiallinen tila toimi Kurikan Yrittäjien 70-vuotisjuhlan ja vuoden 2022 yrittäjägaalan juhlapaikkana. Tilassa oli katettuna paikat n. 160 ruokailijalle, tyhjiä tuoleja ei kovinkaan montaa jäänyt. Ovet avattiin harpisti Helena Hakolan ja pianisti Annu Tuohisaaren soittaessa taustalla. Tässä vaiheessa vieraat siirtyivät puheenjohtaja Eira Viitalan ja varapuheenjohtaja Joonas Mäkilaineen tervehtimisen kautta alakerroksen baariin. Kello kuuden aikoihin juhlaväki siirtyi yläkerran saliin, missä varsinainen ohjelma alkoi. Ilta jatkui aina kahteen saakka, väki pysyi hyvin paikalla loppuun asti ja oli iloista havaita että vieraita oli saapunut paikalle ennätysmäärä.

Karunkaunis Lakkitehdas

Yrittäjäneuvos Heikki Rinta-Rahko

Puheiden vuoro

Juontaja Tuukka Haavisto avasi tilaisuuden, ja puheenjohtaja Eira Viitala lausui pianisti Liisa Talvion säestämänä yrittäjille omistetun runotekstin.

Juhlapuheen piti Kurikan Yrittäjien Kunniapuheenjohtaja ja Yrittäjäneuvos Heikki Rinta-Rahko. Puheessaan Rinta-Rahko käsitteli yhdistyksen historiaa, nykytilannetta ja tulevaisuuden haasteita, ja tarjosi oivallisia käytännön vinkkejä yrittäjille, yrityksille ja päättäjille.

Viihdeteollisuuden terveiset toi Duudsoneistakin tuttu Rabbit Films Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jarno Laasala, joka keskittyi Duudsoneiden tarinan kautta tuomaan esiin henkisten voimavarojen ja aitojen arvojen tärkeyttä.

Palkintosadetta

Kurikan Yrittäjien Vuoden Yrittäjä -palkinnon sai Kurikan Hammasasema Oy, Keijo ja Marianne Alanen ja Vuoden Pienyrittäjä -palkinnon sai Anttilan Verhoomo Ky, Tuomo Anttila. Tilaisuudessa muistettiin myös vuoden 2021 yrittäjäpalkintojen saajia: E. Latvala Oy, Esko Latvala, ja Automaalaus Pasi Seppänen Oy, Pasi Seppänen. Sekä vuoden 2020 yrittäjäpalkintojen saajia:  Antun Putki Oy, Antti Viertola, ja Kello- ja Kultaliike Ahola Ky, Matti Ahola.

Yrittäjäristein palkittiin seuraavat henkilöt:

Hopeinen Yrittäjäristi 10 v
Antti Viertola, Antun Putki Oy
Jenni Leppälä, Hair & Beauty by Hiuskulma
Jussi Haapoja, Hautaharju Oy

Kultainen Yrittäjäristi 20 v
Asko Hautaniemi, Ikari Steel Oy

Timanttinen Yrittäjäristi 30 v
Tiina Haavisto, Kurikan Fysioterapia

Timanttinen Yrittäjäristi 40 vuotta
Tuula Huhta-Koivisto, Hair & Beauty by Hiuskulma
Liisa Isohella, Maiseri Oy
Jari Isohella, Maiseri Oy

Vuoden Yrittäjä -palkinnon sai Kurikan Hammasasema Oy, Keijo ja Marianne Alanen

Ruokaa ja juomaa

Kurikan Wanhan Aseman keittiö chef Janne Hautaluoman johdolla loihti juhlaväelle murua rinnan alle, ruoka, tarjoilu ja koko keittiön toiminta keräsi valtavan määrän kehuja.

Juomapuolesta vastasi Jonna Lehtola ja Makasiinin porukka, joka myöskin vastasi huutoon iloisella mielellä, upealla valikoimalla ja tehokkaalla palvelulla kahden palvelupisteen voimin.

Voidaan todeta että palvelun laatu oli tasolla josta on vaikea parantaa, jonoja ei syntynyt, valikoima oli laaja ja tilat toimivat loistavasti.

Ruoka, kattaus ja palvelu olivat huipputasoa

Bileorkesteri Komia

Elävää musiikkia

Virallisen ohjelman jälkeen kakkoskerroksen baarissa aloitti bileorkesteri Komia, jonka laaja biisivalikoima veti mukavasti väkeä tanssilattialle. Komian jälkeen ahkerimmat juhlijat saivat nauttia vielä Scandinavian Showhousen DJ:n musiikista. Kahden jälkeen aamuyöstä juhlat olivat ohitse, Kurikan Yrittäjien hallitus kiittää juhlavieraita ja yhteistyökumppaneita, juhlapaikkaa ja ravintoloitsijoita, kyllä oli ikimuistoinen juhla!

Kuvagalleria

Yhteistyökumppanit