Olihan juhlat!

Kurikan Kampus toimi näyttämönä kun Jalasjärven ja Kurikan yrittäjäyhdistykset järjestivät vuoden 2019 yrittäjäjuhlan. Aulaan katettiin paikat 160 ruokailijalle, tyhjiä paikkoja ei kovinkaan montaa jäänyt. Kampuksen tekniikasta vastaava porukka oli loihtinut aulasta taianomaisen kauniin erilaisin valaistuksin, ja onhan tila muutenkin poikkeuksellisen näyttävä. Ovet avattiin Saana Backin soittaessa pianoa taustalla. Tilan akustiikka ja muusikon taidot tulivat upeasti esille ja väki nautti tilanteesta silminnähden. Ilta jatkui aina kahteen saakka, väki pysyi hyvin paikalla loppuun asti ja oli iloista havaita että yleensä varsin tiukasti kotosalla pysyttelevä Kurikan nuorempi yrittäjäpolvi oli lähtenyt sankoin joukoin liikenteeseen myöskin.

Saana Back otti tilan haltuunsa

Tea Latvala piti porukan otteessaan

Puheiden vuoro

Juontaja Ville Hautaluoma avasi tilaisuuden, ja heti kärkeen sekä Jalasjärven että Kurikan yhdistysten puheenjohtajat pitivät pienet puheenvuorot, joiden jälkeen vauhtiin pääsi illan tähti, Teatiamo Industries Oy:n Tea Latvala. Tean hersyvä puhe käsitteli yrittäjyyttä ja sen haasteita, ylpeyttä, ennakkoluuloja ja niiden voittamista, sekä tukevan annoksen pohjalaisuutta. Salissa oli hauskaa ja hyvä henki, siitä piti huolen myös pöydissä kiertävät esimerkkikappaleet Tean yrityksen tuotteista. Kiinnostuneille lisätietoa löytyy täältä https://teatiamo.com/.

Palkintosadetta

Kurikan Yrittäjien Vuoden Yrittäjä -palkinnon sai LVI-Pörssi Oy, Samuli Kuusio ja Vuoden Pienyrittäjä -palkinnon sai Annikin Grilli Ky, Annikki ja Anne-Mari Kalemaa. Jalasjärven Yrittäjät palkitsivat vastaavilla palkinnoillaan Juustoportti Oy:n ja Parturi-Kampaamo Omatyylin Tarja Kurikan. Yrittäjäristein palkittiin Kirsi ja Rauno Heinonen Jalasjärveltä, sekä Eira Viitala ja Jaana Perälä Kurikasta.

Palkinnot löysivät oikeisiin osoitteisiin

Ruokaa ja juomaa

Kampuksen keittiö Tanja Ojaniemen johdolla loihti juhlaväelle murua rinnan alle, ruoka, tarjoilu ja koko keittiön toiminta keräsi valtavan määrän kehuja. Juomapuolesta vastasi Vili Haara ja Ratamestarin porukka, joka myöskin vastasi huutoon iloisella mielellä, upealla valikoimalla ja tehokkaalla palvelulla. Isommatkin jonot purkaantuivat nopeasti ja porukka todella tuntui nauttivan illan edetessä.

Ruoka, kattaus ja palvelu olivat huipputasoa

Telaketju jyräsi upeasti

Rock’n’Roll

Illan päätti bilebändi Telaketjun suomihittishow. Tanssilattia oli ensimmäisestä biisistä lähtien täynnä väkeä ja kahden täyden setin jälkeen oli aika alkaa himmailemaan. Valomerkki näytettiin 01:30 ja juhlaväki alkoi valua kohti ulko-ovia. Kaikenkaikkiaan juhlat onnistuivat yli odotusten, siitä kuuluu kiitos Kampukselle kokonaisuudessaan, yhteistyökumppaneille, Ratamestarille ja tottakai juhlavieraille!

Kuvagalleria

Yhteistyökumppanit