Yrittäjäjuhla
16.11.2019

Yrittäjäjuhla 2019

Kurikan Kampus 16.11.2019 (Huovintie 1, Kurikka)

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Alkubaari

Tervetuloa Jalasjärven ja Kurikan yrittäjäyhdistysten yhteiseen yrittäjäjuhlaan! Ravintola ja yökerho Ratamestarin liikkuva cocktailbaari tarjoilee juomia Kampuksella heti ovien avauduttua klo 17:30. Tässä vaiheessa onkin hyvä vaihtaa vaihde vapaalle ja ottaa rennosti Saana Backin soittaessa pianoa taustalla. Ratamestarin porukka on loihtinut meitä varten myös tervetulomaljan, joka tarjoillaan varsinaisen ohjelman alun lähestyessä. Juhlat aloitetaan yrittäjäyhdistysten puheenjohtajien tervetulosanoilla, joiden yhteydessä alkumaljat huitaistaan huiviin. Illan juontaa Ville Hautaluoma.

Juhlapuhe

Juhlapuheen pitää Kurikan oma voimanainen, Tea Latvala. Taideteollisesta korkeakoulusta taiteen maisteriksi valmistunut Tea on kohdannut isoja ennakkoluuloja ja paljon vastustusta perustaessaan Teatiamo Industries Oy:n, joka suunnittelee, valmistaa ja myy puisia design-dildoja. Tuotteet ovat saaneet valtavan määrän julkisuutta etenkin kotimaassa, mutta ovi maailmanvalloitukseen on jo enemmän kuin raollaan. Tea tunnetaan erittäin sanavalmiina puhujana, eikä hänen tarinansa jätä ketään kylmäksi.

Illallinen

Juuressosekeittoa, maalaispatonkia ja yrttiöljyä.

Vihersalaatti, tomaatti-vuohenjuustosalaatti, Coleslaw-salaatti, puolukkahyytelö, kylmäsavulohihyydyke.

Jälkimarinoitu routapaisti paikallisesta highland-naudasta, lämmin kerma-pippurikastike, duchesse-perunat ja hunajaiset juureslohkot.

Kahvi tai tee

Pannacotta ja mustaherukkakastike

Pääyhteistyökumppaneiden terveiset

Pohjanmaan Kaluste

Pohjanmaan Kalusteen tarina lähti Kurikasta vuonna 1964. Valmistamme huonekaluja edelleen käsityönä Kurikan tehtaalla, jonka yhteydessä sijaitsevat myös yrityksen pääkonttori ja tehtaanmyymälä. Uutuutena mallistoomme on lanseerattu julkitilakäyttöön suunnitellut huonekalut, jotka tehdään kestämään erittäin vaativaa käyttöä, unohtamatta kuitenkaan kaunista muotokieltä. Lue lisää https://www.projektimyynti.pohjanmaan.fi/

LähiTapiola

Tavoitteemme on mahdollistaa yrityksesi henkilöstön hyvinvointi ja turvallisuus sekä auttaa hallitsemaan yrityksen liiketoimintaan liittyviä riskejä. Koskevat ne sitten henkilöstöä, omaisuutta tai toimintaa. Turvaamme yrittäjien ja yritysten liiketoiminnan jatkuvuutta, jotta yritykset voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa. Lue lisää https://www.lahitapiola.fi/yritys/palvelut/yrityspalvelut

Vuoden Yritysten palkitseminen

Ruokailun jälkeen on vuorossa illan jännittävin hetki kun on aika paljastaa vuoden yritykset sekä Jalasjärveltä että Kurikasta!

Telaketju

Telaketjun suomi-hitti-show kajahtaa käyntiin noin klo 21, luvassa on letkeää kohellusta Cheekistä Paula Koivuniemeen yli 1000 keikan kokemuksella! Ratamestarin cocktailbaari tarjoilee Telaketjun tahdissa aina klo 02:00 saakka. Jatkojakin voi olla luvassa, joten kannattaa pysytellä tilanteen tasalla!

Ilmoittautuminen on päättynyt

Jos haluat vielä mukaan, ota pikaisesti yhteyttä kurikan@yrittajat.fi

Illalliskortti maksetaan tilille Kurikan Yrittäjät, FI74 4726 0010 1173 93, viestiksi ilmoittatujan nimi.

Yhteistyökumppanit

 
 

Kysymyksiä & vastauksia

Miehillä koodi tarkoittaa useimmiten suoria housuja, pikkutakkia ja kauluspaitaa. Solmio jätetään aina pois viestimään kasuaalisuudesta, mutta liinan voi sujauttaa taskuun.

Tummia siistejä farkkujakin pidetään nykyisin sopivina. Suorien housujen tilalla voi käyttää myös chino-housuja.

Kenkien ei tarvitse olla mustat, mutta tennarit eivät kuulu koodiin.

Naisella Smart Casual tarkoittaa esimerkiksi housupukua tai siistiä hametta tai mekkoa. Kauluspaita, silkkipusero, bleiseri ja laadukas, ohut neule sopivat yläosiksi tähän koodiin. Kokonaisuus on hillitty ja edustava.

Ansiomerkit eivät kuulu Smart Casual asuun.

Paikalliset vaateliikkeet ovat alan experttejä ja osaavat opastaa 100% varmuudella asun valinnassa!

Tämän vuoden juhlasta halutaan tehdä mahdollisimman rento ja helposti lähestyttävä. Koko juhlan teema ja ohjelma ovat tässä linjassa. Samalla halutaan nostaa ensi vuoden 70-vuotisjuhlien arvokkuutta entisestään, tarkan pukukoodin ollessa vaihteeksi vähän harvinaisempaa herkkua!

Pöytäpaikat on määritelty ennakkoon, mutta istumapaikkoja ei. Pöytäseurue saa siis itse päättää istumapaikkansa pöydässä. Pöytäpaikat selviää paikanpäällä.