70-vuotisjuhla
24.10.2020

70-vuotisjuhla

Wanhan Aseman makasiini (Laurintie 28, Kurikka)

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Mahtavaa tunnelmaa koko ilta

Tervetuloa Kurikan Yrittäjät ry:n 70-vuotisjuhlaan Wanhan Aseman makasiiniin! Juhlan teema on Kurikka ja kurikkalainen yrittäjyys ja sehän näkyy ohjelman sisällössä. Tästä lähtökohdasta onkin verrattoman hienoa kutsua teidät historian havinasta ammentavaan, lattiasta kattoon remontoituun Wanhan Aseman makasiiniin!

Makasiinin drinkkibaari tarjoilee juomia heti ovien avauduttua klo 17:30. Tässä vaiheessa onkin hyvä vaihtaa vaihde vapaalle ja ottaa rennosti. Juhlat aloitetaan puheenjohtajan tervetulosanoilla, joiden yhteydessä nautitaan alkumalja.

Illan juontaa tähtivieraamme Mikko Vaismaa, Mikko on kurikkalaislähtöinen stand-up ammattilainen ja improvisoinnin mestari, tylsiä hetkiä ei ole siis luvassa!

Mahdolliset muistamiset 70-vuotisen matkan kunniaksi pyydetään suorittamaan Kurikan Yrittäjät ry:n stipenditilille (FI88 4726 1056 1004 42). Kurikan Yrittäjät ry jakaa vuosittain stipendejä paikallisille nuorille.

Juhlapuhe

Juhlapuheen pitää yhdistyksen kunniapuheenjohtaja Heikki Rinta-Rahko. Heikki on ollut yrittäjäyhdistyksen aktiivijäsen ja kurikkalaisen yrittäjyyden puolestapuhuja monessa foorumissa jo useamman vuosikymmenen ajan, ja on sitä edelleen. Heikin tietämys ja tuntemus yrittämisestä ja yrittämiseen vaikuttavista voimista on vertaansa vailla. On syytä odottaa erittäin viihdyttävää puhetta joka varmasti koskettaa meitä kurikkalaisia.

Illallinen

Vihersalaatti, hedelmäinen leipäjuustosalaatti, sienisalaatti, naudan paahtofilee ja aioli, graavilohitartar

Ylikypsä naudan entrecote punaviinikastikkeessa, paahdettua lohta voi-valkoviinikastikkeessa, uunijuurekset, perunagratiini

Talon leipä ja yrttilevite

Pitsileivos, lusikkaleipä, kahvi,tee

Pääyhteistyökumppaneiden terveiset

LähiTapiola

Tavoitteemme on mahdollistaa yrityksesi henkilöstön hyvinvointi ja turvallisuus sekä auttaa hallitsemaan yrityksen liiketoimintaan liittyviä riskejä. Koskevat ne sitten henkilöstöä, omaisuutta tai toimintaa. Turvaamme yrittäjien ja yritysten liiketoiminnan jatkuvuutta, jotta yritykset voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa.

Pohjanmaan Kaluste

Pohjanmaan Kalusteen tarina lähti Kurikasta vuonna 1964. Valmistamme huonekaluja edelleen käsityönä Kurikan tehtaalla, jonka yhteydessä sijaitsevat myös yrityksen pääkonttori ja tehtaanmyymälä. Uutuutena mallistoomme on lanseerattu julkitilakäyttöön suunnitellut huonekalut, jotka tehdään kestämään erittäin vaativaa käyttöä, unohtamatta kuitenkaan kaunista muotokieltä.

Vuoden Yritysten palkitseminen

Ruokailun jälkeen on vuorossa illan jännittävin hetki kun on aika paljastaa vuoden yritykset!

Not So Rock

Illan livemusiikista vastaava NSR-yhtye aikoo kajauttaa ilmoille menevää cover- ja juhlamusiikkia tyylillä joka ei jätä ketään kylmäksi. Ohjemistossa musiikkia 60-luvulta nykypäivään: Popeda, Hector, Tuure Kilpeläinen, Bon Jovi, Teflon Brothers, Pet Shop Boys, Hurriganes, Beatles,  Kolmas Nainen… Iskelmää, tanssimusiikkia ja niin edelleen. Makasiinin drinkkibaari tarjoilee NSR:n tahdissa aina klo 02:00 saakka. Sulkemisaikaan saattaa vaikuttaa senhetkinen hallituksen linjaus, tilanne päivittyy. Jatkojakin voi olla luvassa, joten kannattaa pysytellä tilanteen tasalla!

Ilmoittautuminen

Illalliskortti maksetaan tilille Kurikan Yrittäjät, FI29 4726 1020 0248 76, viestiksi ilmoittautujan nimi.

Ilmoittautuminen on toistaiseksi suljettu. Lisätietoa keskiviikkona 7.10.2020.

Yhteistyökumppanit

 
 
 

Kysymyksiä & vastauksia

Pöytäpaikat on määritelty ennakkoon, mutta istumapaikkoja ei. Pöytäseurue saa siis itse päättää istumapaikkansa pöydässä. Pöytäpaikat selviää paikanpäällä.